Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk 2012 óta működik és aktívan tevékenykedik Hódmezővásárhelyen és környékén. Megalakulásunk óta sem alapszabályunk, sem céljaink nem változtak, kivéve a székhely címünket. Elsődleges célunk az állatvédelem, azon belül is kiemelt fontosságúnak tartjuk a prevenciót. Prevenciós tevékenységeink körébe tartozik a kutyák és macskák ivartalaníttatása, továbbá a fiatalok oktatása, szemléletformálása.
 

Bővebben: Az Egyesületünkről - Minden hozzánk forduló állatbarát számára

Múlt héten is folytatódott az utcán élő, hajléktalan cicák ellátása és ivartalanítása. Sajnos hiába a munkánk, a sok felelőtlen állattartó eredménye továbbra is győz, azaz: rengeteg a kóbor macska. Az emberek nem menhelyekről fogadnak örökbe, hanem háztól. Ami azt eredményezi, hogy még több és több kóborka lesz.

 

 

Bővebben: Folytatódott az ivartalanítás

Szinte minden egyes posztunkban felhívjuk a figyelmet az örökbe adás fontosságára! Családtagokat keresünk a védenceink számára, jó, biztonságos helyet. Posztokkal mutatjuk be őket, így tettük ezt merésszel is, aki ezen a linken, ha elkerülte volna a figyelmeteket, meg tudjátok tekinteni.

 

Bővebben: A múlt hetünkt . . . 

A Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár hosszú évek óta kiemelt partnerünk. Minden évben meghívnak bennünket és kitelepülünk a könyvhétre, ahogyan most vasárnap is tettük ezt. Tanácsokkal látjuk el a kilátogatókat és zsákba macskát árultunk, amelynek köszönhetően 21 700 forintot gyűjtöttünk össze. Köszönjük a könyvtárnak a meghívást és az állatbarátok adományát!

 

 

 

Bővebben: A könyvhéten is ott voltunk!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség