Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk 2012 óta működik és aktívan tevékenykedik Hódmezővásárhelyen és környékén. Megalakulásunk óta sem alapszabályunk, sem céljaink nem változtak, kivéve a székhely címünket. Elsődleges célunk az állatvédelem, azon belül is kiemelt fontosságúnak tartjuk a prevenciót. Prevenciós tevékenységeink körébe tartozik a kutyák és macskák ivartalaníttatása, továbbá a fiatalok oktatása, szemléletformálása.
 

Bővebben: Az Egyesületünkről - Minden hozzánk forduló állatbarát számára

Sajnos örökbe fogadó jelentkezése nélkül telt el a múlt hét is. Bizakodunk minden nap, minden héten, hogy hátha jelentkezik egy felelős örökbe fogadó, de sajnos nem. Ha jelentkezik is, szökő évben egyszer, vagy láncra szeretne kutyát vinni vagy utcán tartaná a macskát. Teljesen reményt vesztettek lettünk.
 

Bővebben: Eltelt a múlt hét is . . .

Védenceink szeretgetésére, helyük alapos takarítására mindig odafigyelünk, ám vannak időszakok, amikor több időt játszunk velük vagy nagyobb takarítást rendezünk. Így volt ez a Cicalakban is a múlt héten. Avagy Coca lakban, mert mint egy disznó lak, néha úgy néz ki a házikójuk, de nem baj, az övéké!

 

Bővebben: Gyorsan eltelt a múlt hét . . . 

Legyél Te is menő, tűzijáték helyett adományozz egyesületünk védencei számára! Évente több száz állat veszik el otthonról a tűzijátékok miatt és több tízen állat hal meg amiatt, mert emberek "szórakoznak", ezzel halálba küldve a védtelen állatokat! Tegyél ellene, mutass példát!

 

 

 

Bővebben: STOP tűzijáték!

A múlt hét az adományok, csomagok főszerepe volt. Nagyon hálásak vagyunk nektek azért, hogy gondoltatok a védenceinkre, megleptétek őket finom falatokkal, játékokkal, takarókkal, vitaminokkal, speciális táplálékkal, pénzadománnyal. Örülünk ennek, hiszen hatalmas segítség ez a számunkra, de legfőképp az ő számukra.
Sajnos gazdit nem hozott a Jézuska, de nem adjuk fel! Továbbra is várjuk a FELELŐS gazdik, leendő gazdik jelentkezését, bemutatkozó leveleket!

Bővebben: Eltelt az ünnepi hét is

Az idei évre véget ért az ivartalanítási akciónk! Összesen április 1-e óta 120 utcai cicát tudtunk ivartalaníttatni Hódmezővásárhelyen köszönhetően a Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST alapítványnak. Köszönjük, hogy segíti és támogatja a munkánkat, a missziónkat! Köszönjük Mészáros Gabriella magyarországi képviselőjének munkáját, az egész éves együttműködést! Az ivartalanított cicák közül több kapott egyéb alapellátást is, többek között fogkő leszedést vagy kúraszerű ellátást.

Bővebben: Eltelt...

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség