Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egy gyönyörű, szürke, fehér cicát talált Karádi Ágnes tanárnő Hódmezővásárhelyen az Oldalkosár utcán. Rendkívül sovány, azonnal biztonságba helyezte és felvette velünk a kapcsolatot. Mi másnap dokihoz száguldottunk a cicussal, szerencsére a FIV (macska AIDS) és a FeLV (macska leukózis) teszt negatív eredményt produkált. Jelenleg a karantén idejét tölti, erősödik és a Tanárnő viseli gondját, amelyet ezúton is hálásan köszönünk szépen. Ha minden rendben lesz, egy bő hét múlva kontroll vizsgálat lesz és elkezdődhet a protokoll szerinti ellátása Pillének!

 


 

Lujzival, Cinivel és Tommal is állatorvosnál jártunk a héten. Tom nagyon ügyes fiú volt, megkaphatta a II. oltását, a doktornőnek sikerült is megsimogatnia. Lujzi sajnos a szemébe bele kapott, a szaruhártya sérült a bal szemén, így csepegtetni kell, a jövő héten kontroll. Cinitől pedig vért vettek, laborba küldték, megpróbáljuk kideríteni, mi lehet az oka a soványságának. Nem hisszük, hogy „csak” a félelem, a stressz, ugyanis eszik rendesen.
Bobihoz házhoz jött a doki. A „kukacát” nyalogatta sokat, így kukac vizsgálaton esett át. Szerencsére rendben van, nem vélt felfedezni a doktor úr semmi rendelleneset, roboráló szert kell szednie.

Új védenc is érkezett a gondozásunkba, a Csutka nevet viseli! Körülbelül 5 éves, nőstény cicus. Valószínűleg FeLV +, de ez nem biztos, ugyanis több teszt készült, azonban az egyiknél FIV+ volt, a másiknál FeLV+, de haloványan. Így laborvizsgálatot kérünk majd. Utcacica volt, így mindenféle alapbetegséggel küzd, küzdött. Meg volt fázva, kicsit sípol még a légzése, a tüdeje, prüszköl. Fél farka van egy korábbi sérüléséből adódóan. Rendkívül kedves, barátságos cicus, reméljük, hogy sikerül őt is boldoggá tennünk. Szolnokról érkezett egyébként a gondozásunkba, ottani cicabarátok, akik utcacicákat ivartalaníttatnak, vették először a pártfogásukba, de sajnos elhelyezni így a + státusza(i) miatt nem tudták csak pár hétre. Megkerestek bennünket és társszervezetünk irodájában (Országos Állatvédelmi Alapítvány) el tudtuk helyezni Csutkát. Hamarosan orvosi vizsgálatok sorai várnak rá is.
Közben az új Cicalak helyét is előkészítettük, azon is dolgoztunk a héten. Valamint az ivartalaníttatási programunk is folyamatban van.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

 

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség