Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Kutyaeledel: 
-nedves: 150 db. kutyakonzerv (megfelelő tápanyagtartalmú)
-száraz: 15-20 kg. száraz kutyaeledel (megfelelő tápanyagtartalmú)
-vitamin: immunerősítő kutyáknak 1 db. 
-parazitairtó: szívféreg megelőző tabletta, a szívférges kutyusainknak a gyógyszerük.

 

 

 


Cicaeledel:
-nedves: 420 db. tasakos cicaeledel (ebből a betegek részére is kell magas tápanyagtartalmú)
száraz: 15-20 kg. (megfelelő tápanyagtartalmú)
-vitamin: 3 db. Béres macskacsepp, 2 db. Vetri/DMG immunerősítő, 1 db. Immunovet.
-alom: 120 kg. (12x10 kg)
Villanyszámla: 30 000 Ft. (plusz licitet írunk majd ki, hogy leolvasásra a lemaradást behozzuk, ugyanis a téli időszakban, mivel csak villannyal tudunk fűteni van, hogy eléri a havi 120 000 forintot is)
Szemétszállítás: 6 000 Ft.
Fertőtlenítők, egyéb eszközök: 15 000 Ft.
Állatorvosi számlák: havonta körülbelül 150 000 Ft. 

Nos, ez már réges régen túlhaladta a 160 000 forintot, amit tőletek, mint adományt kérünk! És, akkor a maradék? IGEN, tagjaink a saját fizetésük egy részét beleáldozzák az egyesületünkbe, az állataink ellátásába. Többek között az állatorvosi számlák finanszírozásában segítenek, illetve a benzinköltségek átvállalásában is. A havi, tényleges kiadásunk, a tagok segítségével, jóval meghaladja a 250 000 forintot. Ezúton is köszönjük nekik is a segítséget!
Higgyétek el, nagyon spórolunk, ha elromlik valami, szakember segítségét nem is kérjük, mi magunk szerelünk, újítunk. Állateledelben nem tudunk spórolni, így is a középkategóriás állateledeleket tudjuk megvásárolni. A beteg cicusaink részére muszáj magas tápanyag tartalmú eledeleket vásárolni. Ez nem flancolás, szükséges, ugyanis, ha nem jobb minőségű állateledelre adunk ki pénzt, állatorvoshoz kell mennünk és ott a dupláját hagyjuk ott. Az immunerősítők elengedhetetlenek, halálos betegségben szenvedő cicákról beszélünk (FIV/FeLV).
Kérünk benneteket, hogy támogassátok a védenceink ellátását! A negyedéves parazitairtás szerencsére nem ebben a hónapban aktuális, az még plusz 30 000 Ft. lenne. 
 
Részletek az adománygyűjtésünkhöz:
S. O. S. ! ! ! A segítségetekre és a támogatásotokra van szükségünk! A májusi létünk a tét! Ahhoz, hogy ebben a hónapban is a lehető legjobb ellátást tudjuk biztosítani a védenceinknek, az állatorvosi számlákat, hogy ki tudjuk fizetni, a közüzemi díjakat, állateledelt vásárolni, a betegeink részére speciális kiegészítőket, megközelítőleg 160 000 forintot kell összegyűjtenünk! Ugye sikerülni fog? Ugye számíthatunk rátok? Egyetlen egy esélyünk Te vagy, az állatainknak pedig mi! 
Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Külföldi utalás esetén:
HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB
KÖZLEMÉNY: "Májusi adomány"
Bővebb információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
FONTOS: Ha valaki az állataink részére csomagot küldene postán vagy online vásárolna és a címünkre irányítaná a futárt (állateledelek, vitaminok, jutalomfalatok), mindenképp a pontos cím és telefonszám egyeztetése céljából írjon ránk a Facebook-on, hogy az adomány biztonsággal célba érjen! Hálásan köszönjük a védenceink nevében is!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség