Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Debi kutyusunkkal jártunk állatorvosnál, aki amióta hozzánk került, nagyon kövér. Hiába adunk a számára speciális tápot, nem igazán akar fogyni. Aggódtunk érte, ezért kértünk az állatorvostól vérvételt/laborvizsgálatot. Sajnos az értékek nagyon rosszak, beigazolódott a gyanúnk.

 

 

 


 

Hasnyálmirigyrák is lehetséges. Éppen ezért, hétfőn újabb vizsgálatokon esik át Debi. Kérünk benneteket, hogy nagyon szorítsatok, hogy ne daganat legyen! Megérdemli az életet, ősz óta kap szeretetet tőlünk, addig láncon élt. Szeretnénk még, ha jó pár évet boldogságban élne, legfőképp egy szerető család körében!
Merész cicusunk is átesett az ivartalanításon és a berohadt fogának a kiműtésén. Megkapta a chipjét is. Nagyon hősiesen viselkedett, ügyes, okos cicus! Az oltásai ezután következnek a gyulladt foghúzás miatt azzal még várunk pár napot.
Megérkezett Csutka cicánk PCR (FIV/FeLV) laboreredménye is. Negatív mindkettőre. Nagyon érdekes, ugyanis a gyors teszt először FIV (macska AIDS) betegségre volt +, majd FeLV (macska leukózis) betegségre +, ezért is rendeltük el a PCR vizsgálatot. A doktornővel a jövő héten konzultálunk személyesen Csutka ügyében. A legboldogabbak lennénk, ha egészséges lenne, reméljük, így is van. A Cicalakba a többiekhez kizárólag egészségesen költözhet ki, éppen ezért nagyon alaposnak kell lennünk.
Lujzi cicusunkkal is szem kontroll vizsgálaton jártunk. Szerencsére a szeme javult, az üvegtest gyulladás visszahúzódott. Továbbra is cseppenteni kell a szemét, 2 hónap múlva controll, kivéve, ha bármiféle tünete lenne. Sajnos felkészültnek kell lennünk, hiszen ő FIV (macska AIDS) betegségben szenved. Roboráló, erősítő vitaminokat kap, próbáljuk szinten tartani a szerencsére még jó állapotát.
Hálásan köszönjük minden állatbarátnak ezúton is, akik hozzájárultak ahhoz, hogy állatorvosainkat ki tudjuk fizetni, védenceinknek be tudjunk vásárolni és a közüzemi számláinkat is befizethessük. Kérünk benneteket, hogy kísérjétek figyelemmel a munkánkat, hiszen csak és kizárólag a Ti segítségetekkel tudjuk magas színvonalon ellátni a védenceinket, akik a mi kis családunk mindaddig, ameddig a nagy Ő el nem jő értük. Hálásan köszönjük az adományokat mindnyájunk nevében!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni. ????
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
 
Hálásan köszönjük!
 
 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség