Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Talán már úgy nem is telik el hét, hogy ne járjunk állatorvosnál. A héten Pillével látogattuk meg az állatorvost. Tudjátok, őt egy hónapja Karádi Ágnes tanárnő találta az utcán Hódmezővásárhelyen, kétségbe esetten, csont soványan. Ideiglenesen befogadta, elkezdődött az ellátása, a parazitamentesítése, a felerősítése. Több rossz foga is van, nem fiatal cica.

 

 


 

Vártunk, hogy erősödjön, majd ivartalaníttatjuk és egy füst alatt a fogműtét is megtörténik, valamint az oltási programjainak az elkezdése. FIV/FeLV tesztje szerencsére negatív. Azonban elkezdett hullani a szőre, sebesre vakargatta magát. Ezért felkerestük a Vezér Állatorvosi Központban Dr. Varga Andrea doktornőt, aki a bőrgyógyászat területén képezte magát és a Magyar Állatorvos Bőrgyógyászok Egyesületének is tagja. Mintákat vett több testrészről, első körben megvárjuk a tenyésztés eredményét és annak függvényében lépünk tovább. Reméljük, hogy kiderül az ok és minden rendben lesz, Pille megérdemli, hogy végre boldog lehessen, annyira kedves cica.
Fügével is dokinál jártunk! Ő bő egy hete került a gondozásunkba, egy helyi állatbarát találta őt meg az esőben elázva Hódmezővásárhelyen a Kaszap u. környékén. Meg volt fázva, prüszkölt, könnyezett. Antibiotikumos kezelés kezdődött nála. Hasmenése is volt, ami sajnos nem szűnt meg a légúti tüneteken kívül. Férgek ürültek széklettel, éppen ezért a doktornő nem javasolt egy újabb antibiotikumos kúrát, hanem a féreghajtás többszöri megismétlését, valamint ezzel egyidejűleg a bélrendszerének támogatását, vitaminozását. Most várunk és hamarosan kontroll. Köszönjük szépen Dr. Dudás Dominika doktornőnek, hogy mindig számíthatunk a szakértelmére.
Több életképet és gazdi kereső posztot is osztottunk meg a héten. Sajnos örökbe fogadók nem jelentkeznek, ha igen, ajándékként, meglepetésnek vinnének állatot. Élőlényt nem ajándékozunk, ezt nem győzzük hangsúlyozni! A jó időnek köszönhetően a területünket is tudtuk szépíteni, az állatokkal játszani, többet foglalkozni.
Az INGYENES macska ivartalaníttatási programunkra továbbra is lehet jelentkezni! Az etetők, cicabarátok segítségét is várjuk! Jelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkön lehet.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség