Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A héten a védenceink gondozására koncentráltunk. Sokat játszottunk, szocializáltuk a piciket! A Központban terepet rendeztünk.
 
 
 

Robi, a süni is szabad! Szerencsére szépen meggyógyult, minden rendben volt vele. Az erdőben mélyeket szimatolt, mint ahogy általában szokták tenni, boldogan távozott. Örülünk, hogy őt is sikerült megmenteni és visszaadni a természetnek.
A Cicalakunk szigeteléséhez keresünk megbízható szakembert. Eddig egy jelentkező van! Emailba az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkre írjon bárki, aki szereti az állatokat és felmérné szívesen a terepet, adna árajánlatot. Nem ingyen szeretnénk, FŐ ANGYALUNK állja a költségeket, amelyet ezúton is hálásan köszönünk neki!
A városban az utcai cicák ivartalaníttatásának második felvonása is lezárult, a napokban a projektet bemutatjuk fotókkal. Folytatjuk a programot, továbbra is lehet jelentkezni utcán etetett, kolóniás cicák ingyenes ivartalaníttatására! Jelszavunk: A MEGELŐZÉS AZ IGAZI MENTÉS!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06

Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.

Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.

Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét! Köszönjük szépen!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség