Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Első és legfontosabb történésünk a héten a Cicalakok szigetelése volt. Fő Angyalunknak köszönhetően meg tudtuk vásárolni az építő anyagokat és egy kedves helyi, cicabarát, Kis László három napig dolgozott a Cicalakokon, kétkezi munkáját adományként adta! Hálásan köszönjük a segítséget, felkészültünk a télre! Köszönjük szépen!
 

A Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár meghívásának eleget téve kitelepültünk Szegeden az Ünnepi Könyvhétre. Prevencióztunk, szóró anyagokat osztottunk amelyen fontos információk szerepelnek a felelős állattartás jegyében. Köszönjük szépen a meghívást, jövőre találkozunk újra!
Bevásároltunk állateledelekből, almokból, roboráló szerekből! 52 159 forint az egyik kifizetetlen állatorvosi számlánk. Ehhez kérnénk szépen a segítségeteket, hogy ki tudjuk fizetni!

Ivartalaníttatási programunkban újabb húsz cicát sterilizáltattunk. A Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST- nak köszönhetően, akik az anyagi fedezetet nyújtják. Célunk csökkenteni a kóbor állatok létszámát. Valljuk: Az igazi mentés a megelőzés!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06

Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.

Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.

Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!

Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség