Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A héten közzétettük a részetekre a videóinkat, amelyen bemutattuk nektek a Cicalakok szigetelését, a munka befejezését. Nem győzünk köszönetet mondani Fő Angyalunknak, hogy finanszírozta a munkát és Kis László állatbarátnak, aki kétkezi munkáját nyújtotta adományként és elkészítette a szigetelést! Gyönyörű munkát végzett, nagyon szépen köszönjük!
 

A fűtési számlán bízunk benne, hogy meg fog látszódni, azaz: csökkenni fog, kevesebb lesz, mert az elmúlt években megküzdöttünk az éves leolvasásnál.
Lujzival és Fügével vértvételen is jártunk. A jövő héten szerdán műtik őket, biopszia! Szorítsatok, hogy minden rendben legyen és semmi rossz ne igazolódjon! A véreredmények jók lettek szerencsére.

Virsli kutyus is megkapta az ismétlő oltását. Év végén kontroll szívféreg vérvizsgálat, érte is szorítást kérünk! Bízzunk benne, hogy negatív eredményt fog produkálni. Megérdemli a boldog, egészséges életet!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06

Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.

Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.

Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!

Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség