Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A hetünk nem volt eseménymentes. Lujzinak és Fügének az eredményeit, további kezelések lehetőségeit beszéltük át a kezelő állatorvosi központtal. Külön posztban be fogunk számolni az állapotukról, hogy érthető és átlátható legyen. Röviden: Lujzinál tüneti kezelést alkalmazunk jelenleg, Füge pedig vár egy szív UH-ra és vérnyomás mérésre. A részletekkel jelentkezni fogunk!
 

Az örökbe adás és örökbe fogadási kedv nagyon megállt. Kiflit fogadták örökbe bő egy hete ám sem előtte, sem utána nem volt érdeklődő, pedig gyönyörűbbnél gyönyörűbb védenceink vannak. Elsősorban itt, a Facebook-on mindig teszünk közzé friss képeket, de a honlapunkon is elérhetőek az állataink fotói!
Az utcai cicák ivartalaníttatása ezen a héten is folytatódott az etetők bevonásával és közreműködésével. Mindig elmondjuk, hogy az ivartalanítás az egyetlenegy humánus módszer, amely segítségével csökkenteni tudjuk a kóborok magas számát.
Az éjszakák nagyon hidegek, 2-3 fokok voltak a napokban. Be kellett, hogy szalmázzunk a kutyusok házában. Nem megszokott ez ilyen korán, de sajnos a klímaváltozás hatása ez is. A cicusoknál is becsukjuk az ajtót már éjszakára csak nappal jöhetnek ki a teraszra.
A Rádió7-nek adtunk interjút a héten a cicák ivartalanításáról, az örökbefogadásról és a sünik védelméről. Köszönjük nekik, hogy figyelemmel kísérik a munkánkat. (Rádió 7)
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchanüzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség