Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Nagyon hidegek az éjszakák, éppen ezért elkezdtük a kennelek, a házikók, a lakok téliesítését. A fák levelei folyamatosan hullanak, így annak a rendbe rakása, a terep tisztán tartása is a feladatunk. A kutyaházakba mindig friss szalmát teszünk a szerelmeinknek!
 
 
 

Voltak örökbe fogadó jelöltek a héten, azonban mindenki eltűnt. Értsétek meg, hogy kintre nem adunk örökbe macskát. Például Tomot autó ütötte el, 2-3 hónapos rehabilitáció várt rá. Üsse el újra? NEM! És azt is értsétek meg, hogy ingyen állat NEM létezik! Örökbe fogadási díjat nem azért kérünk, mert gazdagok szeretnénk lenni. Hanem egy előszűrő! Ha valakinek sok 10-15 ezer forint, hogy a fenébe gyógyíttatná az állatot, ha beteg? SEHOGY, éppen ezért az ilyen ember tőlünk biztosan nem kap állatot! Mi ivartalaníttatjuk angyalaink segítségével a védenceinket, oltatjuk, szüretjük őket, rendszeresen parazita mentesítjük, ennek a költsége nem 10 vagy 15 ezer, hanem egy cica esetében 50 ezer körül van. Elgondolkodtató . . . mindegy, csak így újabb állatokat nem tudunk fogadni!
Az utcai cicák ivartalaníttatási programja is folytatódott a héten is, több etető is jelezte az igényét! Mindig elmondjuk és leírjuk, hogy egyetlenegy megoldás a megelőzés, azaz az ivartalaníttatás. Szomorúak vagyunk, hogy sok menhely például ivarosan ad örökbe (passzolja le/át) az állatot. Mi értelme így az egésznek? SEMMI! Az utcai kolóniás cicák esetében is ez a módszer az, amit meg kell tenni annak érdekében, hogy csökkentsük, de legalábbis megelőzzük a további szaporulatokat.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06

Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.

Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.

Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!

Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség