Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A héten is folytatódott az ivartalaníttatási programunk, amely során több, hódmezővásárhelyi, utcán élő cica eshetett át a műtéten. Ezzel megakadályozva és megelőzve a további szaporulatokat. Mert az igazi állatmentés a megelőzés!

 

 

 


 

Több karácsonyi programunk is fut jelenleg:
Egyrészt a Cseresnyés Kollégium indított gyűjtést a védenceink számára az aulájukban. Online pedig elindítottuk mi is a „Karácsonyi Csomagot az Otthontalan Állatoknak” c. projektünket. Minden nap bemutatunk egy védencünket és leírjuk a kívánságlistáját is.

Bízunk benne, hogy minél többen támogatjátok az állatainkat és hatalmas nagy öröm lenne, ha örökbe fogadóra is lelne bármelyikük.
Általános adománygyűjtési posztunk is került fel az oldalunkra, amelyben részletezzük, hogy összesen 350 000 forintot kell összegyűjtenünk ahhoz, hogy a decemberi hónapot kihúzhassuk és a betegeinket eljuttathassuk állatorvoshoz, a számláinkat kifizethessük.
Kérünk benneteket, hogy segítsetek, támogassátok az otthontalan védenceinket!
Pénteken a Delmagyar szerkesztősége is járt a védenceinknél. Cikket fognak írni a jelenlegi állatvédelmi helyzetről, a nehézségeinkről és a programjainkról. Amint meg lesz, megosztjuk veletek.
Köszönjük, hogy fontosnak tartják a szervezetről, annak tevékenységéről történő híradást, információ nyújtást.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06

Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.

Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.

Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!

Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség