Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A Hódpress városi hírportál lehozta a közleményünket, amelyben segítséget kérünk az állataink számára! Összesen 160 000 forintot kell, hogy összegyűjtsünk annak érdekében, hogy a februárt átvészelhessük. A hírportál a saját Facebook oldalán meg is osztotta a cikket. A cikk alatt mindenféle ocsmány comment született!

 

 

 

 


 

Csak, hogy egyet idézzünk: „Szerintem vannak a városban ennél sokkal érdemesebb állatvédők is… ahol ténylegesen rengeteg mentett van…” ÉRTJÜK.
Tehát akkor kizárólag azokat a menhelyeket kell segíteni és támogatni, ahol 150 kutya van? Ahol kevesebb van, ott nyugodtan éhen halhatnak az állatok? Na, de nézzünk még egy commentet: „Hát,hogy nem a legtisztább állatvédők,az biztos!” Tényleg?
Köszönjük, ellenünk még nem tettek a rendőrségen feljelentést állatkínzás miatt, mint más „állatvédő” szervezet ellen, nálunk még nem vizsgálódott a NAV, mert nem volt miért, mi nem járunk évente többször a bíróságra törvény vagy szabályszegés miatt! Ja, és kormányhivatali engedélyünk van a menhelyünk működtetéséhez, nyilvántartásba van véve! Ellentétben több másik szervezet menhelyével kapcsolatban, amely illegálisan működik.
A „szuper” állatvédők ahol csak tudnak keresztbe tesznek nekünk. No, de gondoljuk csak végig! Nekünk ártanak ezzel? NEM! Az állataink számára ártanak, hiszen, ha nem fog adomány érkezni, nem fogjuk tudni őket ellátni. Tényleg állatvédő az ilyen? Mivel másabb a mi gondozásunkban élő mentett kutya vagy macska, mint egy másik menhely gondozásában lévő? A mi állataink haljanak éhen, ne kapjanak állatorvosi ellátást? Nagy valószínűséggel ezt akarják elérni!
Hamis, hazug, félrevezető állításokkal! Aki ismer bennünket az pontosan tudja, hogy a lehetőségeink nagyon szűkösek. Azonban, amelyik állatot sikerül megmentenünk, a gondozásunkba venni egy nagyon alapos, mondhatnánk úgy is, hogy extra ellátást kap. Mind állat egészségügyileg, mind pedig egyéb szempontok alapján. Törekszünk nekik minőségi eledelt adni, az egészséges állataink is kapnak vitaminokat, immunerősítőket, megelőzvén a betegségeket, a végstádiumban élő, gyógyíthatatlan védenceinkről külön helyiségben foglalkozunk testvérszervezetünk irodájában, az állatklinikától 2 percnyire. Minden állat oltva, betegségekre szűrve (kutya: szívférgessék, macska: FIV/FeLV) van a gondozásunkba, chippet még a cicák is kapnak, ivartalanítva van mindenki, 3 havonta külső-belső parazitamentesítésen esnek át preventív jelleggel, évente ismételjük a cicák kombinált oltását is!
Ha bármelyikük is beteg, azonnal állatorvoshoz szállítjuk őket vagy a helyszínre, telepünkre érkezik az állatorvos. Naprakész nyilvántartást vezetünk a hozzánk beérkező állatokról, amelyről éves beszámolót készítünk a kormányhivatal, hatósági főállatorvos úr részére. Kapcsolatban állunk a hivatallal, hatóságokkal. Sajnáljuk, ha kicsiben is, de mi így tudjuk és így is akarjuk csinálni. Mi nem fogunk ivarosan örökbe adni egyetlenegy állatot sem, vagy karantén nélkül azonnal lepasszolni az első jött-ment jelentkezőnek. Akinek ez tetszik, kérjük támogassa a védenceinket, a missziónkat, akinek pedig nem, ne kövesse nyomon a tevékenységünket!
Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
KÖZLEMÉNY: februári ellátás
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Külföldi utalás esetén:
HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB
Adó 1 % felajánlásához az adószámunk: 18298091-1-06

Ui.: Volt egy olyan comment is a hírportál posztja alatt, miszerint nekünk egyetlenegy védencünk sincs, a honlapunkon nem megtalálható, stb! Kompetencia kérdése! Ha valaki rámegy a honlapunkra minden információt megtalál rólunk. A legeslegfontosabbak legelöl vannak, rögzítve, amit elolvasva megismerheti a munkánkat, a céljainkat, eddigi eredményeinket. Továbbá az elérhetőség menüpont alatt a központunk is fel van tüntetve a kormányhivatali engedélyszámmal - csupán jeleznénk! Illetve a Facebook oldalunkon is egy csomó információ fent van, szintén rögzített posztban! Csupán picit olvasgatni, kattintani, lapozgatni kell, de nem több, kábé 5 perc az egész. A "Központ" menüpont alatt pedig szinte kivétel nélkül minden védencünk fel van töltve. Igyekszünk a honlapot is rendben tartani a munkánk, a magánéletünk, a családunk mellett!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség