Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Talán már megszokhattátok, hogy a hetünket, a hétfőt általában mindig állatorvosnál kezdjük. Így volt ez most is. Marcit vittük állatorvoshoz, megkapta a soron következő ismétlő oltását. Egy hős volt, imádjuk őt! Kértünk ivartalanításra időpontot, így pénteken az ivartalanításon is átesett, három másik testvérével együtt, Lolkával, Bolkával és Zolkával.

 


 

Mindnyájan jól vannak! Ők 2019. december vége óta vannak a gondozásunkba. Nagyon vadak voltak, a három feketét (Lolka, Bolka és Zolka) úgy kellett becsapdáznunk, Marcit (cirmos) pedig az etetője csípte fülön. Pár hétig hozzájuk sem lehetett nyúlni, de minden nap szocializálódtak egy picit. Mára már meg tudjuk őket fogni, simogatni, igaz, az ölbe még nem szeretnek huzamos ideig lenni. Örülünk, hogy sikerült őket is megmentenünk. Egy utcai, kolóniás cica megmentése rengeteg idő, pénz és türelem, de amikor azt látjuk, hogy sikerült, netalán még gazdit is találunk a számukra a megfelelő állatorvosi ellátások és szocializáció után, nagyon boldogok vagyunk!
Kedden és pénteken két ANGYALUNKTÓL kaptunk állateledel adományt a kutyusaink és cicusaink részére. El sem hiszitek, hogy ez mekkora segítség, pedig tényleg az! Mi saját magunkra és Rátok számíthatunk, tehát minden egyes tárgybeli vagy anyagi támogatással ahhoz járultok hozzá, hogy a védenceinket a legnagyobb biztonsággal gondozhassuk.

Nagyon sokat játszottuk a kutyusainkkal a héten a jó időbe, élvezték a hosszú sétákat, játszást. A hétvégén a Kalmár iskola két tanulójának segítségével a korábban viharkárt elszenvedett „cicalakot” átszállítottuk új helyére és ezentúl raktárként fog funkcionálni. A helyére kerül az új cicalak, amelyet már megrendeltünk, így a jövő héten annak a helyét is el kell készítenünk.
FONTOS! A hódmezővásárhelyi önkormányzat civil szervezetek számára írt ki pályázatot a múlt hét végén. Mi azonnal be is nyújtottuk, összesen 300 000 forintot írtunk a pályázatba, amelyet cica ivartalanításra szeretnénk elkölteni. Elsősorban utcán élő egyedek ivartalanítása, kolóniás, etetett cicák esetében, hogy ne szaporodjanak. Nem sok pénz, de nagyon jól jönne, hiszen a legfontosabb az ivartalaníttatás. Szorítsatok, hogy pozitív elbírálást kapjon a pályázat. Ha minden igaz, március legvégén, április legelején kiderülnek az eredmények.
Ezen a héten is több olyan projekten törtük a fejünket, amellyel jobbá tehetnénk a környezetünket, tettünk is lépéseket ez ügyben, de a pontos részletekkel még később fogunk szolgálni. Reméljük, jó hírekkel, mert az azt jelenti, hogy jó úton haladunk az ötletekkel, amelyek nagyon hasznosak.
Kövessétek nyomon a honlapunkat is, rendszeresen frissítjük! Bal oldalon az "Állatvédelmi Központ" menüpont alatt találjátok meg a gazdi kereső kis csapatunkat, valamint a "Happy End" menü alatt a már boldog, gazdis cicusainkat, kutyusainkat.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok! Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.