Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A hetet bevásárlással kezdtük, ugyanis rendkívül fontos volt, hogy a készleteink ne fogyjanak el, ha esetlegesen teljesen bezárnának az állateledel üzletek. Ez nem történt meg, csak részben korlátozták a nyitvatartást, DE nem kockáztathatunk, nekünk a biztosra kell mennünk. Angyalunknak hála, tudtunk venni állateledeleket, tisztítószert, almot.

 


 

A gondozásunkba fogadtunk egy cicust, akit Hódmezővásárhelyen etet egy állatbarát hölgy. Ivartalanításra érkezett, hogy ő se szaporítsa a város utcáin a sokszor beteg, szenvedő, éhező és nélkülöző kóbor cicák létszámát. Csütörtökön a doktor úr megműtötte, azóta jól van, szépen gyógyul. Igaz, nagyon fél, ami érthető, hiszen nem tudja miért van egy kennelbe, amikor eddig szabadon élhetett. Nagyon fontos az utcai cicák ivartalaníttatása!
Hatalmas öröm is ért bennünket a héten! Felébredt téli álmából az egyik teleltetett sünink. Igen, ez nekünk öröm! Még a gondozásunkat élvezi, mivel mínusz fokok jönnek, de remélhetőleg április első felében már majd szabadon engedhetjük.
A héten is folytattuk a gazdikereső kutyusaink és cicusaink posztolását, hiszen nagyon szeretnénk a számukra egy szerető, biztonságos családot találni. Mint azt jeleztük is nektek, a fotóikat, illetve a leírásukat a www.hmvhelyiallatvedok.eu honlapunkon megtaláljátok az Állatvédelmi Központ menüpont alatt, de itt a Facebook-on is. Érdeklődni irántuk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkön keresztül tudtok.
Mint mindenkinél, így nálunk is a koronavírus volt a téma és jelenleg is az! Az Állatvédelmi- és Szabadidős Központunkba nem fogadunk vendégeket! Természetesen, aki örökbe fogadni szeretne egy állatot, azzal a megbeszélt időpontban és módon találkozunk, így az örökbe fogadások tekintetében ez nem okoz fennakadást. De, amennyiben nem muszáj, adományokat jelenleg személyesen nem fogadunk, azokat a gyűjtő pontjainkba kellene eljuttatni (Lady Állateledel Üzlet, Hódmezővásárhely – Árok utca 18. sz.)

Nekünk aztán tényleg oda kell figyelnünk az egészségünkre, mivel önkéntes alapon gondozzuk az állatainkat. Ha megbetegszünk, akkor senki sem fog tudni segíteni, így rendkívül óvatosnak kell lennünk. Az állatvédelem egyébként hatalmas nagy bajban van, erről hamarosan fogunk nektek írni, hogy miért gondoljuk és érezzük így.
A cicaház teraszának a behálózását mára terveztük befejezni, de sajnos a jövő hét végére tudjuk teljesíteni. Ami jó, hogy már háromnegyede kész. Amint berendeztük és elfoglalták a tigriseink, azt megosztjuk veletek.
FONTOS! Aki szájmaszkot, gumikesztyűt, kézfertőtlenítőt tud a számunkra vásárolni és adományozni, az kérjük tegye meg! Hatalmas nagy szükségünk van nekünk is ezekre az eszközökre, elsősorban a mi saját védelmünk érdekébe, hogy ne betegedjünk le és az állatainkat el tudjuk látni! Amennyiben online rendelitek meg, a 6800 Hódmezővásárhely, Damjanich u. 76. címünkre tudjátok irányítani/postázni, Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete címzettet megjelölve. Hálásan köszönjük, ha gondoltok ránk is.
Tudjátok, alaposan mossatok kezet rendszeresen, kerüljétek a tömeget, inkább maradjatok otthon! Vigyázzatok magatokra és egymásra!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.