Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A hetünket egy kisebb bevásárlással kezdtük az utolsó tartalékainkból. Vásároltunk cicaalmot, cicaeledelt, kutyaeledelt, stb. Köszönjük mindenkinek, aki segíti és támogatja a munkánkat!

 

 

 


 

Rengeteg bejelentés, segítségkérést kapunk cicákkal kapcsolatosan. Összesen július 13-tól több, mint 60 cica ügyében kerestetek fel bennünket. Ahol, és amikor tudunk, segítünk, de sajnos ennyi bársonytalpút elhelyezni nem tudunk. Örökbe fogadás nagyon kevés történik, pedig újabb állatot csak akkor tudunk fogadni, ha szabadul fel hely (persze karanténoztatás után)! Ezért arra kérünk benneteket, hogy osszátok meg a gazdit kereső posztjainkat!

A növényvédelmi programunkról többen is érdeklődtetek. Bővebb információt privát üzenetben vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen keresztül tudtok kérni.
A héten az ÖKO kertünkben is tevékenykedtünk, a terméseket (paradicsom, paprika, zöldbab) tagjaink, támogatóink között osztottuk meg, hálánk jeléül!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Köszönjük, ha gondoltatok ránk adóbevalláskor!
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség