Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Most már ezek a cicák sem fognak több szenvedő, nélkülöző almot a világra hozni, mert ivartalaníttattuk őket.

 

 

 

 

 


 

Hódmezővásárhely, Kincses-Telep városrészen „lakik”, szerencsére etetője van, aki figyelemmel kísérje. Köszönjük Tamarának, aki már oly sok cicán segített, hogy jelezte a számunkra ezt a problémát is és együtt, közösen pontot tettünk annak a végére, hogy beteg, nélkülöző és szenvedő kicsiket a világra ne hozzon ez a gyönyörű cicus. Így megmentve őt is!

Ezt követően egy nőstény cicát Hódmezővásárhely-Tarján városrészből is ivartalaníttattunk. Ő sem fog több kölyköt az utcára világra hozni. Rengeteg a nem kívánt szaporulat, egy nőstény cica évente kétszer fial. A tavaszi cicák ősszel szintén fialnak. Egyetlen egy megoldása a szaporulatok csökkentésének az az, hogy: IVARTALANÍTTATUNK!
Tedd ezt TE is! Ivartalaníttasd az állatodat, és ha fontosnak tartod megelőzni azt, hogy szenvedő, nélkülöző kiscicák jöjjenek a világra, támogasd az utcai cicák ivartalaníttatását!

 

Köszönjük a Kovidoki Állatorvosi Rendelőnek az ellátását!
www.kovidoki.hu

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség