Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A márciusi hónap átvészeléséhez kér támogatást az állatbarátoktól a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Mint minden hónap, ez a hónap is nehézséget okoz a szervezetnek.
 
 
 
 
 

Balogh Ernő elnök elmondta, már megszokhattuk, hogy minden hónapot támogatással tud kihúzni a szervezet, e nélkül már régen nem működnének. Hozzátette, ebben a hónapban körülbelül százötvenezer forintot kell összegyűjteniük annak érdekében, hogy számláikat rendezhessék, a betegek védenceik számára gyógyszereket vásárolhassanak. Ez az összeg így is alul van becsülve, a tagok, önkéntesek is sok támogatást hozzátesznek az önkéntes munkájuk mellett.
Az egyesület vezetője kiemelte, hogy bár sokan támadják a szervezetet amiatt, hogy minden hónapban segítségért kiált, de másképp nem tudják fenntartani az Állatvédelmi- és Szabadidős Központot, a menhelyüket. Jelenleg huszonhét védencük van, ezek közül több beteg, műtött.
Alkalmazottjuk nincs, mindent a maroknyi csapat old meg a szabadidejében. Nagyon nehéz helyzetben, de küzdenek a védenceikért. Mindent megadnak nekik, jó ellátást és minőségi állateledelt biztosítanak, emellett nem utolsó sorban megfelelő orvosi ellátásban is részesülnek.
Balogh Ernő úgy véli, munkájukat addig tudják végezni, ameddig az állatbarátok nem engedik el a szervezet kezét, hiszen, ha nem fog támogatás érkezni, a legrosszabb következik be, meg kell szüntetni a tevékenységet. Az állatbarátok segítségére vannak utalva teljes egészében, illetve maroknyi csapatunkra.
Aki támogatni szeretné a szervezet védenceit az a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámra utalhatja el a támogatását.
Bővebb információ az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhető.
Az egyesület örökbe fogadók jelentkezését is várja, nemcsak hódmezővásárhelyi, hanem akár szegedi jelöltek is írhatnak, vagy bárki az országból.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség