Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Az egész országból várja az ideiglenes befogadók jelentkezését a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A szervezet már az alapítás óta az ő segítségükre támaszkodik, hiszen egyelőre még nincs telephelye, ahol el tudná helyezni a bajba jutott állatokat. Bár sikerült megvásárolni azt a kiskertet, ahol az Állatvédelmi- és Szabadidős Központ működik majd, a megnyitásához legalább egy évre lesz szükség. Addig csak az ideiglenes befogadók segíthetnek.

Ideiglenes befogadókat toboroz az ország egész területéről a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Az utóbbi időben nemcsak Hódmezővásárhelyről és környékéről kap bejelentést a szervezet, hanem például Pest vagy Borsod megyéből is. A nehéz helyzetbe került, kidobott vagy éppen sérült állatoknak azonnali segítség kell, ennek a leggyorsabb és leghatékonyabb módja, ha helyben találhatnak ideiglenes, később pedig végleges otthonra.
Ideiglenes befogadónak bárki jelentkezhet, aki biztonságos helyet és nyugodt körülményeket, szeretetet nyújt egy-egy kutyának vagy macskának. Az egyesület segít az ellátásban, például élelemmel, valamint az esetleges állatorvosi és szállítási költségek átvállalásával. Amennyiben valaki segíteni szeretne, de nem tud ideiglenesen állatokat befogadni, jelentkezhet önkéntesnek is, így például részt vehet a gazdikeresésben vagy további ideiglenes befogadók felkutatásában.
Emellett az egyesület folyamatosan fogadja a tárgyi és pénzbeli adományokat is. Erre most különösen nagy szükség van, hiszen idén, de legkésőbb jövőre nyitja meg a szervezet az Állatvédelmi- és Szabadidős Központját, amelyhez a legapróbb segítség is számít. Bővebb információkat a szervezet Facebook oldalán, illetve a www.hmvhelyiallatvedok.eu honlapon talál, ahol jelentkezésre is lehetőség van.
                                         „A kutyáknak igenis van természetes környezetük: az emberi család.” - Csányi Vilmos
 
Kovács Péter
sajtóreferens
kommunikációs tanácsadó

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség