Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Összefogás 2018

A Németh László Gimnázium és Általános Iskola felsőbb tagozatos diákjainak tartott előadást a felelős állattartásról a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A többi között azt tudhatták meg a tanulók, hogy hogyan kell helyesen táplálniuk kedvencüket, de kiemelt szerepet kapott az ivartalanítás fontossága is.

A helyes és felelős állattartásról tartott órát a Németh László Gimnázium és Általános Iskola felsőbb tagozatos diákjainak a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete február 14-én. A tanulók Szili Évától, a szervezet munkatársától a többi között arról hallhattak, hogy hogyan táplálják helyesen házi kedvencüket, mire figyeljenek oda, amikor az egészségükről vagy ápolásukról van szó, de kiemelt szerepet kapott az ivartalanítás fontossága is. A preventív előadás anyagát Szabó Ágnes állatorvostan hallgató, az egyesület önkéntese állította össze.
A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének egyébként ebben az évben is kiemelt célja – az állatmentésen túl – a fiatalok megszólítása és informálása. Mivel a szervezet sokrétű és komplett állatvédelmi feladatokat lát el, elengedhetetlen a sokszínűség az önkéntes segítők tekintetében is, akik a programok megvalósításában és fejlesztésében nyújtanak segítséget.

Csatlakozz - 2018

Életmentő - 2018