Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Július utolsó napján a Barátaink az állatok című táborban jártak a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének képviselői a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.

 

 

 


 

Balogh Ernő az egyesület elnöke elmondta, a nyári szünetben is fontos, hogy minél több fiatalt elérjenek a felelős állattartás jegyében, így nagy örömmel fogadták a meghívást a táborba. Hozzátette, legfőképp a háziállatok, a kutyák és macskák megfelelő gondozásáról beszélgettek a gyerekekkel, de az ivartalanítás fontosságáról is szó esett, valamint kedves, vicces, állati videókat is néztek. A foglalkozás végén a kicsik cica- és kutyaeledellel is támogatták az egyesület védenceit.
A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete megalakulása óta párhuzamosan végzi az állatmentési és a preventív állatvédelmi tevékenységét. A szervezet hisz abban, hogy az ivartalanítás az egyetlen humánus módja annak, hogy csökkenjen Magyarországon a kóbor állatok száma. Emellett fontos a jövő nemzedék nevelése és formálása, hiszen meg kell nekik tanítani, hogy tiszteljék az állatok életét is.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség