Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete ezen a héten is több fiatalt szólított meg a felelős állattartás jegyében. A szervezet elsődleges célja a prevenció, ezen belül is a fiatalok nevelése és oktatása az állatok szeretetére és tiszteletére.

 

 

 

 


 

A hét elején a szervezet képviselői két napot töltöttek az Aranyossy Ágoston Általános Iskola tanulóinál, ahol a házi kedvencek megfelelő ápolásáról, az ivartalanítás fontosságáról és az örökbefogadásról beszélgettek. A diákok a szervezet védenceinek és támogatottjainak állateledelt is gyűjtöttek. Az állatvédők szombaton megtartották az idei év utolsó nyílt napját is az Állatvédelmi- és Szabadidős Központban, ahová a helyi oktatási intézmények tanulóit is várták.

Balogh Ernő, az egyesület elnöke elmondta, rendkívül jó érzés átélni egy-egy előadás során, hogy látja a fiatalokon, hogy ők már felelősebb állattartók lesznek. „Nekünk, állatvédőknek iránymutatást kell a számukra nyújtanunk, és az állatok iránt érzett szeretetükön túl, tanácsot adni, hogy hogyan és miképp lehetnek igazán felelős állattartók” – tette hozzá az elnök. Kiemelte azt is, hogy Hódmezővásárhelyen már nagyon sok oktatási intézményben jártak, de iskolán kívüli foglalkozásokon is szeretnék megszólítani a tanulókat.

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete egyébként folyamatosan várja az örökbefogadók jelentkezését is a www.hmvhelyiallatvedok.eu honlapon keresztül.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség