Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Az adó 1% kiutalását követően alig egy hónapra lélegezhetett fel a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete, így a novemberi működésük veszélyben van. Nagyon magasak az állatorvosi költségek, illetve a téli időszakra való felkészülés is sokba került.

 

 

 


 

Balogh Ernő a szervezet elnöke elmondta, a télre nagyon komolyan fel kellett készülniük, a többi között fejleszteni kellett az elektromos hálózatot, illetve téliesíteni a cicalakot. Folyamatosan vannak kisebb, nagyobb adományok, ám a vírushelyzetben ez sokat csökkent. Egy-két állandó adományozó van, akik nélkül már nem tudnák folytatni a munkát.

Hozzátette, az utóbbi időben két, nagyon beteg cica is érkezett a gondozásukba, az egyik Cérna, aki egy gyógyíthatatlan betegségben szenved, a másik pedig Cirmos, akinek a minap kellett az egyik beteg szemét kioperálni. Emellett folynak az utcai cicák ivartalaníttatásai is. A műtéti költségek magasak, hiába az állatorvosok jóindulata, még az ő segítségükkel és támogatásukkal is sokszor tartozásokat halmoz fel a szervezet. Most eledelt, parazitamentesítőket kell vásárolniuk, közüzemi számlákat fizetni és szívféreg teszteket készíttetni.
Az elnök kiemelte, az egyesületnek összesen, hogy a novembert gond nélkül kihúzzák, 150 000 forintot kell összegyűjtenie.
A szervezet egyébként nemrég nyitotta meg Hódmezővásárhely első sünispotályát, amely a Jane Goodall Sünispotály nevet viseli. Heti rendszerességgel kerülnek a gondozásukba beteg vagy alacsony tömegű tüskések, akiket nap, mint nap gondoznak.
Aki támogatni szeretné az egyesület működését, az a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámra tudja eljuttatni az adományát vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. PayPal címre. Bővebb információ az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhető.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség