Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A már meglévő Cicalakját bővítené a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Erre azért van szükség, hogy több, balesetes, sérült cicának adhassanak lehetőséget egy új és szebb életre.

 

 

 

 

 


 

Összesen 180 ezer forintot kell még összegyűjteni ahhoz, hogy az új, fából készült épületet megvásárolhassák és a már meglévő lak mellé felépíthessék. Balogh Ernő, a szervezet elnöke elmondta, hogy eddig egy fő támogatójuk és pár állatbarát járult hozzá a kezdeményezéshez, amelyért ezúton is hálásak, azonban még messze a cél. Szeretnék még tavasszal megvásárolni és felépíteni az új cicalakot, ugyanis az elmúlt hetekben is több beteg cicus érkezett a gondozásunkba Hódmezővásárhelyről.

Hozzátette, önkéntesként, az egész szabadidejüket felhasználva végzik tevékenységüket, azonban az állatbarátok támogatása és adománya nélkül nem tudják megvalósítani az új projektet, az új cicalak megvásárlását és felállítását. Mint mondta, minden forint számít, sok kicsi, sokra megy - vallja a szervezet.
Aki szívén viseli a bársonytalpú állatok sorsát, átutalásával tudja támogatni az új cicalak megvásárlását az egyesület 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámára, „cicalakra” közleménnyel. További információ az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség