Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk Állatvédelmi- és Szabadidős Központja nem menhely! Nehéz megfogalmazni, hogy valójában mi is. Talán egy olyan színtér, amely biztonságot és nyugalmat jelent az oda kilátogatók számára. Amely egy elfogadó hely, ahol nem kritikát, nem bántást, hanem bátorítást, szeretetet és sok-sok hasznos információt kaphatsz.

 

Bővebben: Mindent a Központról...

Lujzi körülbelül 2010.01.01-én született, nőstény cicus. Állatbarátok udvarára tért be, bízva abban, hogy utolsó reményeként segítenek rajta! Nagyon rossz állapotban volt, súlyos tüdőgyulladással küzdött. Sajnos FIV pozitív, a FeLV teszt viszont negatív lett.

 

 

Bővebben: Lujzi gazdit keres

Virsli körülbelül 2015.03.04-én született kan kutyus. Egész életét egy rövid láncon élte le, egy lyukas ház mellett. Télen fázott, nyáron melege volt, állatorvos sohasem látta. Nagyon aranyos, barátságos, aktív kutya ennek ellenére, igényli a simogatást, a törődést.

 

 

 

Bővebben: Virsli gazdit keres

Mandula körülbelül 2019.03.01-én született nőstény cicus. Egy pár a vásárolt ingatlan körül találta, feltételezzük, a régi tulajdonos költözéskor ott hagyta a ház környékén, így szabadult meg tőle. Rendkívül aranyos, barátságos cica, leginkább egyedül szereti uralni a cica világot, társaival kevésbé békés.

 

 

Bővebben: Mandula gazdit keres

Cini körülbelül 2019.08.01-én született nőstény cicus. Utcán élt, sokan bántották őt, zavarták, emiatt rendkívül félénk és visszahúzódó. Negatív FIV és FeLV teszttel rendelkezik, oltva van, ivartalanítva, chippelve, rendszeresen külső és belső parazitamentesítve.

 

 

 

Bővebben: Cini gazdit keres

Debi körülbelül 2013-ban született. Nagyon sok gazdája volt, ebből azt feltételezzük, hogy szaporították szegényt. Labrador keverék kutyus egyébként. Láncról mentettük, nem foglalkoztak vele.

 

 

Bővebben: Debi gazdit keres

Totó körülbelül 2020.05.09-én született. Egy kiegyensúlyozott, játékos, sokat doromboló, szeretet szőrgombolyag. Jól kijön más cicákkal is és a kutyáktól sem riad vissza.

 

 

 

Bővebben: Totó gazdit keres

Pipi körülbelül 2020. április 16-án született, nagyon kíváncsi, ám eleinte inkább visszahúzódó, kislány cicus.  Oltva van, chippezve, parazita mentesítve, negatív FIV (macska AIDS) és FeLV (macska leukózis) tesztekkel rendelkezik. Más cicákkal eleinte nehezen barátkozik, de egy kis idő elteltével barátjának tekinti.

 

Bővebben: Pipi gazdit keres

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség