Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Az önkéntesség olyan tevékenység, melyet egyénileg vagy csoportosan, rendszeresen vagy alkalmanként, belföldön vagy külföldön a közös jó érdekében személyes akaratból végeznek anyagi Ellenszolgáltatás nélkül. Az önkéntes tevékenység közvetlen anyagi haszonnal nem jár annak végzője számára, továbbá az önkéntes nem helyettesíti a fizetett munkaerőt. Az önkéntes nem elsősorban saját családjának segít, munkálkodása hozzáadott értékként jelenik meg a fogadó szervezet életében. A diákok az 50 órás közösségi szolgálatukat is eltölthetik az egyesületnél.

 

 


A tevékenység megvalósulhat non-profit, civil szervezet, vagy állami intézmény-, ritkább esetben for-profit szervezet (cégek , vállalkozások) keretein belül. Előnye, hogy elősegíti a társadalmi beilleszkedést, hozzájárul a szegénység, a kirekesztődés csökkentéséhez és a teljes foglalkoztatottsághoz. Az önkéntesség segít környezetünk és közösségünk jobbá tételében.

Ha TE is segíteni szeretnéd munkánkat jelentkezz!

Hódmezővásárhelyről és környékéről ideiglenes befogadókat keresünk, akik vállalják védenceink gondozását addig, ameddig nem találunk a számukra egy boldog családot. Ez idő alatt mi folyamatosan látogatjuk a befogadott védencet és az ellátását álljuk. Jelentkezni az Egyesület email címén vagy telefonszámán lehet.

Önkéntesek jelentkezését várjuk, akik szeretik az állatokat és elhivatottságot éreznek az iránt, hogy tegyenek is értük. Nagy szükségünk volna olyan Önkéntesekre, akik segítenének például szórólapok terjesztésében, rendezvények szervezésében és lebonyolításában, támogatók felkutatásában, de olyan emberre is szükségünk van, akik velünk tartanának például egy bejelentéshez vagy éppen segítenének az állatgondozásban. Közérdekű Önkéntes munkavállalókat is várunk! Jelentkezni az Egyesület email címén lehet vagy a megadott telefonszámon.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség