Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

A gazdi leveléből idézve: "Kedves Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete! Először is szeretnék Nagyon Boldog Karácsonyt kívánni mindenkinek! Pont egy hete hoztam haza Proxy cicát, aki facebookon keresett gazdit. Igazi kincs ez a cica és most már biztosan mondhatom, hogy hozzánk/hozzám szokott. Ő a legjobb karácsonyi ajándék.  Nagyon jól érzi magát, sokat játszik meg alszik."
Nagyon boldogok vagyunk!
Boldog Új Évet Kíván egyesületünk!
 

 

Köszönjük minden kedves Állatbarátnak, aki a mai napon gondolt a rászoruló négylábúakra. Összesen: 243 kg. állateledel gyűlt össze. Köszönjük! Továbbá önkénteseink fáradhatatlan munkájáért is hálásak vagyunk!

Köszönjük minden kedves Állatbarátnak, aki ma gondolt a rászoruló négylábúakra és meglepte őket egy kis adománnyal. Köszönjük szépen.

 

 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 67 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.