Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete rajzpályázatot hirdet óvodások és általános iskolások számára. A pályamunkákon a fiataloknak a saját barátjukat, azaz a házi kedvencüket kell lerajzolni. A szervezet megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít arra, hogy megszólítsa a fiatalokat a felelős állattartás jegyében, éppen ezért hasznos ez a pályázat is, amivel elérhetik a gyerekeket.

 

 

 

 


 

Balogh Ernő, az egyesület elnöke elmondta, hogy a fiataloknak a saját barátjukat, azaz a házi kedvencüket vagy kedvenceiket kell lerajzolni. Fontos az érzékenyítés, hiszen így vállnak jó és felelős állattartókká a mai fiatalok és ezt a nagyon fontos dolgot továbbadják majd a saját gyermekeik számára. Hozzátette, a szervezet emellett rendkívül nagy figyelmet fordít az ivartalanításra és a különböző, akár halálos, állatok között terjedő betegségek megismertetésére, annak megelőzésére, figyelemfelhívására.

A pályaműveket az egyesület február 10 és 14-e között várja e-mailben, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, beszkennelve vagy fotózva. Fontos, hogy a rajzon legyen feltüntetve a művet elkészítő fiatal neve, életkora, és a lakóhelye. A beérkezett művekből az egyesület egy nyertest választ ki, amelynek készítőjét meg is ajándékozzák. A nyertest e-mailben értesítik február 17-én. A beérkezett alkotások a szervezet közösségi oldalán is elérhetőek lesznek majd.
Bővebb információt a szervezet weboldalán keresztül kérhetünk, a www.hmvhelyiallatvedok.eu oldalon.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség