Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A hetet az állatorvosnál kezdtük az új jövevényekkel. (kapun bedobott cicusok) Már nevük is van, hamarosan közzétesszük a gyönyörű nevüket. Jól vannak, sokat esznek, játszanak, gyarapodnak. Kontroll pár nap múlva.

 

 


 

Hírt adtunk Merész cicusunk PCR eredményeiről is. Tudjátok, nála a gyors teszt még bekerüléskor FeLV + mutatott (macska leukózis), de Csutka esetéből kiindulva, mivel tünetmentes egyelőre Merész, kértük a PCR laborvizsgálatot. Nagyon szerettük volna most, hogy tévedjen a gyors teszt, de sajnos nem. FIV (macska AIDS) neg, de sajnos a FeLV (macska leukózis) poz. Annyira, de annyira szerettük volna, hogy neg. legyen és kiköltözhessen a Cicalakba. Így is boldog, figyelünk és nagyon vigyázunk rá.
Hálásan köszönjük minden támogatónk, angyalunk adományát. Az eledeleket, roboráló szereket, számlákat be tudtuk fizetni. Nagyon szépen köszönjük a védenceink nevében is az adományokat!
Mint azt közzétettük, a héten drón repült a központunk fölé és ott libegett egy kis ideig. A rendőrségen a feljelentést megtettük. A rendőrség volt is kint felmérni a terepet. Volt, aki azt írta, hogyha nincs titkolni valónk, miért baj ez? Talán azért, mert törvénysértő? És talán azért, mert nem tudjuk, hogy milyen szándékból reptette felénk a robotját? Talán mérget szórt le? Vagy fényképeket, videókat, hanganyagot készített? Ha igen, milyen célból és mire fogja felhasználni? Legközelebb milyen törvénysértést fog elkövetni ellenünk? Itt nem a titok vagy nem titokról szól ez az egész! Egyszerűen felháborító, hogy egyes emberek mikre rá nem érnek. Mindegy, a hatóság teszi a dolgát, ezúton is köszönjük a rendőrség munkáját!
Az utcai, kolóniás cicák ivartalaníttatása folyamatban van a városban! Az elmúlt napokban is több cicát műtött meg a doktor úr. Egy csepp a tengerben, de mégis hasznos és fontos, a legfontosabb tevékenység.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06

Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.

Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop

Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét! Köszönjük szépen!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség