Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A kapun bedobott, három kiscicával jártunk állatorvosnál. Már nevük is van, így szólítsuk őket a nevükön: Kifli, Pisze és Leó. Jól vannak, a fülükre rá fért még egy takarítás. Megkapták a chipjüket, így most már regisztrálva vannak a nagy világba! Mindnyájuk átesett külön-külön a FIV (macska AIDS) és a FeLV (macska leukózis) vizsgálaton is, amelynek eredményei szerencsére negatívok. Két hét múlva megkaphatják az első védőoltásukat!

 


 

Egy sérült süni is a gondozásunkba került. Egy kedves szegedi család találta Robit, a tüskést, aki valószínűleg fűnyíró sérülést szenvedett. "Csak" a tüskéit érte a vágás, a doktornő szerint nem is friss, de átesett egy alapos vizsgálaton. Picit sántított a lábára, mára már elmúlt, 4 napos gyógyszerkúra, megfigyelés, parazitamentesítés és mehet vissza haza, az erdőbe. De még úgy is hírt adunk róla!
A városban a macska ivartalaníttatási programunk is folyamatos! Egyre több etető jelzi, hogy szeretné az általa gondozott és etetett cicust megműttetni. Ennek örülünk, a felelősség erősödik!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06

Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.

Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.

Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét! Köszönjük szépen!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség