Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk október 4-én lett 9 éves. Rengeteg munka és sok-sok megmentett állat élete van mögöttünk, akiket boldoggá tudtunk tenni. Ezt a 9 évet összegeztük és ültük meg szerény, maroknyi csapatunk társaságában szerdán. Ezúton is köszönjük minden támogatónknak, akik segítik és támogatják a munkánkat, a védenceinket, nélkülük sem ment volna és a jövőben is csak együtt érhetünk el eredményeket.
 

Az utcai cicák ivartalanítása is folytatódott a héten is. Nem győzzük elmondani, hogy mennyire, de mennyire fontos az állatok ivartalaníttatása. Ma Magyarországon túlszaporulat van és nincs megfelelő ellátórendszer, amely elbírná ezt a sok kóbor állatot látni. Egyetlenegy, humánus mód az ivartalanítás. Mi ezt tartjuk a legeslegfontosabbnak! Zömében utcai cicákat ivartalaníttatunk, állatbarátok segítségével, valamint rászoruló állattartóknak is nyújtunk támogatást.
Fő támogatónk ebben: Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST.
Hatalmas öröm is ért bennünket! Kifli cicánkat örökbe fogadták. Tudjátok, őt és másik két testvérét kapunk dobták be, betegen. 99%-os látásromlásuk van. Külön öröm, hogy ismerős helyre költözhetett, Fefe cica mellé, akit korábban szintén tőlünk fogadtak örökbe. Fővárosi cicus lett a Kifli. Boldog, Gazdis Éveket Kívánunk!
Az Állatok Világnapja alkalmából a héten a Szent István téri iskolában és a Kalmár szakiskolában jártunk, valamint a múlt héten a Szabadság téri óvodában. Órát tartottunk a fiataloknak az állatok szeretete és védelmezése jegyében! Az intézmények állateledel gyűjtést is szerveztek, amelyet ezúton is köszönünk minden résztvevő állatbarátnak! Fontos, hogy a fiatalokat megszólítsuk az állatvédelem jegyében!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.

Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.

Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!

Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség