Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Sajnos örökbe fogadó jelentkezése nélkül telt el a múlt hét is. Bizakodunk minden nap, minden héten, hogy hátha jelentkezik egy felelős örökbe fogadó, de sajnos nem. Ha jelentkezik is, szökő évben egyszer, vagy láncra szeretne kutyát vinni vagy utcán tartaná a macskát. Teljesen reményt vesztettek lettünk.
 
 

Az utóbbi napokban picit „elvesztünk”! Tudjátok, hogy mindnyájan, a maroknyi csapat munkája, magánélete mellett végzi az egyesület működtetését, az állatok ellátását, ez sokszor nehéz. De a fontos eseményekről próbálunk nektek beszámolni külön posztokban.
Az időjárás is megnehezíti a dolgunkat, a kutyák vize befagy, a járda csúszós, hol esik az eső vagy épp a hó.
Az utcán élő állatok ellátásában az állatbarátok aktív közreműködésével folyamatosan segítünk, állatorvosunk megvizsgálja az állatokat és ivartalanítja őket!
FONTOS: idén is szeretnénk folytatni az ivartalanítási programot, azonban pénzt kell hozzá találni, támogatót, finanszírozót. A városban már az a beszéd járja, hogy ez meg van, szeretnénk akkor, ha jelentkezne nálunk is, hogy tudjunk róla, a legboldogabbak lennénk!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! NE FELEDJÉTEK, ajánljátok fel a felelős állattartás jegyében!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség