Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egy hatalmas örömről tudtunk beszámolni nektek! Virsli kutyusunk szívférgességi PCR laborvizsgálatának az eredménye megérkezett, amely NEGATÍV, azaz meggyógyult Virsli! El sem hisszük, hiszen nagyon aggódtunk érte.
 
 
 

Őt egy évvel ezelőtt láncról mentettük, felé sem nézett a „gazdája”, sohasem volt oltása, nem látta állatorvos, stb. Ha ott hagyjuk, ma már nem élne, de így kapott egy újabb esélyt, most már csak a nagy Ő jelentkezését várjuk, aki Virsli hátralévő idejét boldoggá teszi.
Jelenleg nem fut ivartalanítási programunk, ám lehetőségeinkhez mérten, önerőből, civil adományokból tovább folytatjuk az utcán élő, gazdátlan állatok, legfőképp cicák ivartalaníttatását. Tamara a napokban szállított el 3 cicát ivartalanításra állatorvosunkhoz, ezúton is köszönjük szépen állatvédelmi tevékenységét, segítségét. Próbálunk forrást, finanszírozót találni arra, hogy nagyszabású ivartalanítási programot dolgozhassunk ki az idei évre is, hiszen ez a legeslegfontosabb az állatvédelemben, a megelőzés, a prevenció!

 

 

Elszállításra került az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletből is a védenceink számára felajánlott eledelek sokasága, amelyet köszönünk ezúton is minden állatbarátnak és a boltnak is.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! NE FELEDJÉTEK, ajánljátok fel a felelős állattartás jegyében!
Adószámunk: 18298091-1-06

Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.

Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.

Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!

Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség