Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.Hódmezővásárhelyen visszaengedtük a belvárosba azt a cicát, akit ivartalaníttattunk és injekciót is kapott. Így már ő biztosan nem fog több cicát nemzeni, és egészségesebben, nyugodtabban élhet tovább a már megszokott helyén.

 

 


Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.

A befogás-ivartalanítás-visszaengedés, azaz a TNR, bizonyítottan a leghumánusabb és leghatékonyabb módszer a szabadon kóborló macskák szaporodásának kontrollálására. Eredményeképp csökkenhet a kóborló cicák száma egy adott környéken Kevesebb macska kerül menhelyekre, így a menhelyi elaltatások mértéke, a menhelyek túlterheltsége is csökken. Emellett a megakadályozza a betegségek terjedésének, valamint az ivartalanított kolónia védi a területét, így nem engedi oda a még nem ivartalanított állatokat. Ez megakadályozza a túlszaporodási folyamat újraindulását.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 67 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.